• Добредојдовте во Крушево

    Добредојдовте во Крушево.

  • Ве чека Вила Флора

    Ве чека Вила Флора.

  • Имајте одмор за паметење

    Имајте одмор за паметење.

Зошто баш ние?

Избор кој ја прави разликата!

Паркинг

Кога ќе дојдете, не мора да се грижите за вашиот автомобил, за тоа каде да паркирате, кај нас е на сигурно!.

Гостопримливост

Не се чувствувајте како да сте на гости, сите сме наши, вратите на нашата вила Ви се отворени со едно правило: „Чувствувај се како дома!“.

Поглед

Вила Флора Ви го нуди на дланка најубавиот поглед кон градот. Дојдете, уверете се и уживајте во миговите поминати со нас во нашето гратче.

Што има ново кај нас?

Дознајте први што се случува во нашиот град

4 /Jul
Posted by:admin

Во жешките денови кои ни претстојат, уживајте на новата тераса и место за дружење со поглед кон градот

.

22 /Jan
Posted by:admin

Почитувани пријатели, После незаборавните летни авантури, имаме чест и привилегија да Ви го претставиме првиот снежен outdoor настан во Крушево, When in Krusevo – Winter is here! На наше огромно задоволство, Ве покануваме на уникатниот outdoor фестивал When in Krusevo во зимски услови. Повелете на адреналинска снежна авантура низ прекрасната крушевска природа облечена во снежно […]

.

Translate »